logo logo

Vazhdon Regjistrimi i Studentëve MASTER në Kolegjin Victory

Ftohen studentët potencial në nivelin Master të vazhdojnë aplikimin. Afati për aplikim në nivelin Master është : 28 Nëntor 2014.

Përfundoj Praktika Profesionale në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë!

Nga data 06 deri 10 tetor 2014, një grup studentësh nga Programi Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Diplomacisë kanë mbajtur praktikën profesionale...

KONKURS Kolegji VICTORY shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj

Kolegji  VICTORY  shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj  për vitin akademik  2014/2015, për këto drejtime të studimeve  në...

Studentët e Kolegjit Victory vizituan Ministrinë e Punëve të Jashtme

Ku me këtë rast Ministri i Punëve të Jashtme z.Enver Hoxhaj u mbajti ligjëratë.

U formua grupi për çështje sociale dhe politike ne kuadër të Kolegjit Victory

Në kuadër të Kolegjit Victory u formua grupi për çështje sociale dhe politike i cili në baza javore do të...

Fillojnë regjistrimet e reja për fillimin e kursit të Anglishtes

Te nderuar studentë ju  njoftojmë se në Kolegjin Victory nga muaji dhjetor fillojnë regjistrimet e reja për fillimin e kursit...

Vazhdojnë regjistrimet në nivelin Master në Kolegjin Victory

Vazhdojnë regjistrimet në nivelin  Master në Kolegjin Victory, në drejtimet: Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci  si  dhe Menaxhment i  Biznesit Ndërkombëtar

Ambasadorët e Paqës Ligjëratë Publike në Kolegjin "Victory"

Të hënën në ora 13:30 në ambientet e Kolegjit Victory do të mbahet një ligjeratë publike me karakter informues.

Kolegji Victory mbylli javën me Forumin e Hapur 'Debati për Prishtinën'

Kolegji “Victory”, të premten më 11 Tetor 2013, mbylli javën me Forumin e Hapur “Debati për Prishtinën.”


icon icon icon

icon icon icon